Av

De 15 bästa premium WordPress teman till bloggar

Ska du skapa din egen blogg och behöver skaffa ett snyggt tema (eller kanske redan har en existerande blogg, men är i behov av ett nytt tema)?

Fortsätt då läsa vidare.

För i det här inlägget har jag nämligen samlat ihop de 15 bästa och snyggaste premium (dvs. de kostar pengar) WordPress teman till bloggar, enligt min åsikt. Det är teman som passar till alla behov. Så du borde kunna hitta ett tema som passar dina behov härunder.

The Voux

The Voux

The Voux är ett enkelt och stilrent WordPress tema, som passar perfekt till mode-, skvaller-, matbloggar och liknande. Temat är naturligtvis responsivt och retina-ready, vilket innebär att du kan använda det på alla enheter (smartphones, surfplattor osv.)

Temat har dessutom någonting som kallas för infinity scroll. Det innebär att om du befinner dig på ett inlägg och scrollar ner, kommer ett nytt inlägg att visas tills du har hamnat allra längst ner.

Läs mer Pris: $59


Brixton

Brixton

Precis som The Voux är Brixton också perfekt till mode- och matbloggar eller liknande. Men där The Voux har ett något feminint utseende, har Brixton en mer maskulin design. Brixton riktar sig därför antagligen mer mot det manliga könet

Du har stora möjligheter att ändra på designen på din blogg (färger osv.), och dessutom är det naturligtvis också responsivt och retina-ready.

Läs mer Pris: $49


Ink

Ink

Om du vill skapa en reseblogg (eller en annan sorts blogg med många snygga bilder), så är temat Ink perfekt för dig. Själva designen är mycket avskalad och minimalistisk, och därför perfekt för dig som inte vill ha för många störande moment.

Temat är dessutom kompatibelt med WordPress plugin-et Restric Content Pro, vilket för det möjligt för läsarna att betala dig för att få tillgång till hela innehållet.

Läs mer Pris: $55


Grateful

Grateful

Grateful är ett mycket enkelt WordPress tema, som passar perfekt till modebloggaren, den personliga bloggen och liknande. Temat är naturligtvis responsivt så att du kan använda det på alla enheter. Därutöver har temat det så kallade Ajax lazy load, vilket gör att bloggen laddas snabbare.

Du har dessutom stora möjligheter att ändra designen på temat, då du enkelt kan ändra färger, ändra teckensnittet till ett av mer än 500 olika teckensnitt som finns tillgängliga, samt mycket annat.

Läs mer Pris: $44


Foodie

Foodie

Om du letar efter ett tema till en matblogg, så kan Foodie mycket väl vara vad du söker. Foodie är nämligen anpassat för matbloggar. Dvs. du kan ange ingredienser och tillvägagångssätt i en smart design. Och personer kan också recensera dina recept och lämna kommentarer på dem.

Om du gillar designen men inte har tänkt använda den till en matblogg, kan du bara ta det lugnt. För du kan enkelt ändra på designen så att den passar till alla behov.

Läs mer Pris: $49


Share

Share

Share är liksom Ink ett WordPress tema som är perfekt för resebloggar (eller bloggar där det är viktigt att visa bilder). Temat är naturligtvis responsivt, och du har stora möjligheter att ändra designen så att den passar din smak.

Share har dessutom en smart bildteknologi som gör att bildernas storlek justerar sig efter vilken enhet man använder. Detta är smart eftersom det gör att bloggen laddas snabbare.

Läs mer Pris: $49


Piemont

Piemont

Temat Piemont är en av mina favoriter bland dessa 15 teman. Först och främst pga. den snygga designen, men också pga. att det kommer med 6 olika mallar, vilka passar till olika sorters bloggar (t ex. mode-, mat- reseblogg m.m.).

Därutöver har det också en lång rad andra läckra funktioner. T ex. är det ett av de snabbaste teman du kan hitta på Themeforest, det är (naturligtvis) responsivt samt mycket annat.

Läs mer Pris: $49


SimpleMag

SimpleMag

SimpleMag skiljer sig lite från ovanstående teman, eftersom det är ett så kallat magasintema (dvs. framförallt ett tema till större bloggar). Designen är dock mycket enkel och minimalistisk, så jag anser att det också kan användas till en personlig blogg.

Temat kommer dessutom med många olika häftiga funktioner, t ex. möjligheten att använda mega-menu, olika designer till startsidan osv.

Läs mer Pris: $59


Singkarat

Singkarak

Singkarat är ett perfekt tema för en personlig blogg. Det är avskalat, minimalistiskt och inte minst snyggt. Det har faktiskt gjorts så enkelt som möjligt (t ex. är den normala sidebaren borttagen). Det har alltså bara lagts vikt på att det ska vara så behagligt som möjligt att läsa inläggen.

Temat är också baserat på Redux Framework, vilket innebär att du lätt kan ändra på bakgrundsbild, färg, teckensnitt osv.

Läs mer Pris: $44


Rosemary

Rosemary

Rosemary är ett enkelt och elegant WordPress tema. Det är skapat av Solopine, som har skapat många av de mest använda bloggteman som finns på Themeforest. Temat passar till många olika sorters bloggar. Det kan användas till både mode-, mat-, resebloggar och liknande.

Du har massvis av möjligheter att ändra på designen (t ex. ändra hur inläggen visas på startsidan). På så vis kan du ändra det efter din egen smak.

Läs mer Pris: $49


Smart blog

Smart Blog

Smart blog är lite av en blandning mellan de två tidigare nämnda temana, SimpleMag och Brixton. Det har nämligen en lite mer maskulin look samtidigt som den också har lite av en magasinlook. Det är därför ett tema som kan användas till många olika sorters bloggar.

Temat är retina-ready och responsivt, och du har massor av möjligheter att ändra designen (t ex. kan du välja mellan över 600 Google Fonts och mycket annat).

Läs mer Pris: $49


Josephine

Josephine

Josephine är ett feminint tema, som framförallt riktar sig mot det kvinnliga könet. Temat är ett livsstilstema som kan användas till matrecept, bilder från resor, att visa upp tyg och liknande. Du kan dock självklart byta ut den ljusröda färgen om du så vill.

Temat har dessutom också en portfoliomall. Dvs. om du exempelvis tar snygga bilder, är modedesigner eller liknande, kan du visa upp det via portfoliomallen.

Läs mer Pris: $49


inFashion

inFashion

inFashion är enkelt, minimalistiskt och elegant. Om det är ett tema till en modeblogg du är på jakt efter, så kan inFashion mycket väl vara det tema du letar efter. Dock kan det självfallet också användas till andra sorters bloggar.

Temat är självfallet responsivt, och det har dessutom massvis av funktioner som du kan lägga till i bloggen eller ändra på.

Läs mer Pris: $44


Enteprise

Enteprise

Enterprise är ett tema med en ren och enkel design. Temat passar både till den personliga bloggen (t ex. en modeblogg) eller till en större blogg med flera författare. Temat kommer med ett stort utbud av olika mallar. T ex. kan du visa din startsida på 3 olika sätt.

Dessutom finns det också hela 8 inläggstyper och 9 olika mallar till ditt kategoriarkiv. Så oavsett vilket ämne du skriver om, kommer du att kunna använda detta tema.

Läs mer Pris: $48


Valenti

Valenti

Valenti är ett modernt magasintema som är anpassat för de lite större bloggarna. Det är ett tema fullt av funktioner. Här kan bl.a. nämnas inlägg där den framhävda bilden är med parallax scrolling, många olika inläggstyper, sticky sidebar/meny och mycket annat.

Och med över 7.000 försäljningar och ett betyg på 5 av 5 hos Themeforest, vittnar det om ett tema som är mycket populärt och omtyckt.

Läs mer Pris: $59


Har du frågor eller saknar några specifika teman i den här listan? Skriv då detta i kommentarsfältet.

[ssba]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *